Beställningsportalen

Naprapat Mikael Hansson börjar på vår mottagning i Solna

Vi är glada att meddela att naprapat Mikael Hansson från och med november har börjat arbeta på vår mottagning i Solna, efter att ha varit anställd hos oss en längre tid, och du som föredrar vår Solna-mottagning kommer att ha möjlighet att träffa Mikael på tisdagar, onsdagar, fredagar och varannan måndag.

Mikael är utbildad vid Naprapathögskolan mellan år 2017 och 2021, och har innan han började på Hela arbetat som massageterapeut och inom hemrehabilitering tillsammans med en legitimerad fysioterapeut. 

Mikael har särskilt kompetens och stor erfarenhet av ryggradsbesvär, framför allt i nedre delen av ryggraden. Han har därför stor kompetens inom diagnostik, behandling och rehabilitering av ländryggssmärta, men behärskar förstås alla typer av muskel- och ledvärk. 

Enligt Mikael är det en klassisk “win-win”-situation för arbetsgivare och medarbetare att ha en naprapat tillgänglig. En naprapat kan hjälpa medarbetare med till exempel belastning och ergonomi, samt förhindra smärta eller smärtlindra vid behov, vilket skapar välmående och effektiva medarbetare. 

 

 

Dela den här nyheten:

Fler nyheter