Beställningsportalen

Ergonomi

En helt ny, unik tjänst!

Ergonomi

Ergonomi är läran om hur fysisk belastning påverkar oss. Ergonomiska analyser är viktiga inom många områden, till exempel när det kommer till belastning och utformning av arbetsplatser. Både tunga lyft med bristande teknik och ett alltför statiskt arbete innebär ergonomiska risker, och belastningsskador som kan uppkomma av detta är den näst största sjukdomskostnaden för samhället, samtidigt som det innebär ett stort skadebesvär för individen.

Hela Företagshälsa kan med hjälp av våra kompetenta ergonomer säkerställa att de ergonomiska riskerna på din arbetsplats är så små som möjligt. Vi vill att du och dina medarbetare ska ha fysiska förutsättningar att arbeta fram till pensionen, och chanserna för detta ökar avsevärt med ett medvetet arbete med arbetsplatsens ergonomi.

Så arbetar vi

Vi på Hela Företagshälsa hjälper ditt företag att säkerställa goda ekonomiska förutsättningar i två steg. Först erbjuder vi en föreläsning om grunderna i ergonomiska principer, för att sedan komma till din arbetsplats och anpassa varje medarbetares arbetsyta ergonomiskt. Detsamma gäller inom exempelvis industri- eller butiksyrken och för vård- och omsorgspersonal, men där utbildar vi också inom lyftteknik och olika fysiska arbetsmönster när vi besöker ditt företag.

Vid behov kan även andra professioner såsom läkare och arbetsmiljöingenjörer komma och komplettera ergonomens arbete, vilket garanterar dig som uppdragsgivare godast möjliga resultat.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

En god ergonomi kan vara en synnerligen lönsam affär.

Kontakta oss idag för att boka en tid för konsultation.

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.