Beställningsportalen

Mottagningar

Företagshälsa

Norrtälje

Åkersberga

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Sagt av våra kunder

Ulrika ReimerRoslagsgjuteriet AB
Läs mer
”Vårt företag har ett bra samarbete med Hela som stöttar oss i alla frågor relaterade till hälsa för vår personal. Hela har kunskap om vår verksamhet, och ger oss därför proffsigt stöd i alla frågor. Vi är mycket nöjda.”
Anna MarmgårdFabege
Läs mer
”Ur ett arbetsgivarperspektiv är kontakten med Hela mycket smidig och bemötandet känns personligt.”
Krister KarlssonEckerö Linjen
Läs mer
”De är professionella och lättåtkomliga.”
Ann-Charlotte NordbergCredentia
Läs mer
”En långsiktig relation med Hela Företagshälsa innebär för oss att våra medarbetare har enkel tillgång till förstklassig friskvård lokalt till vardags och vid eventuell krissituation.”
Ellinor GreigårdKavat Vård
Läs mer
“Hela Företagshälsa erbjuder oss det vi har saknat hos andra aktörer vi tidigare samarbetat med. De är lyhörda och förstår vad vi som kunder behöver. De är snabba, smidiga och mycket professionella. En annan sak som vi uppskattar mycket är den nära och personliga service de erbjuder.”
Föregående
Nästa