Beställningsportalen

Arbetsmiljöutbildning

Hållbara medarbetare

Arbetsmiljöutbildning

Vi på Hela Företagshälsa erbjuder dig som chef och skyddsombud en grundläggande utbildning i arbetsmiljö.

Som chef har du enligt arbetsmiljölagen ansvar för arbetsmiljön på din arbetsplats. Om du är linjechef är det också ditt ansvar att följa de arbetsmiljöuppgifter som arbetsmiljöansvarig chef har tilldelat dig.

En bra arbetsmiljö bygger på samverkan från alla parter och att arbetsmiljöuppgifterna integreras i det dagliga arbetet. Därför ser vi fördelar med att både chefen och skyddsombudet från samma företag deltar.

Utbildningen är fördelad på 3 heldagar där grunderna i arbetsmiljölagstiftningen, SAM-systematiskt arbetsmiljöarbete gås igenom. Vi kommer varva kunskapsgenomgång med övningar och grupparbeten och efter godkänd utbildning erhålls ett utbildningsverktyg.

Vi håller öppna utbildningstillfällen samt ordnar företagsanpassade utbildningar på förfrågan.

Nästa kurstillfälle: 17-19 september 2024 i Norrtälje, 19-21 november 2024 i Solna
Tid: 09.00-16.00
Sista anmälningsdag: 6 september 2024 resp. 8 november 2024
Pris: 9 500 kr plus moms per person inkl kaffe och lunch alla dagar. Kursmaterial tillkommer.
Anmälan: kontakt@hela.se

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.