Beställningsportalen

Teckna avtal

En helt ny, unik tjänst!

Teckna avtal

Vi på Hela Företagshälsa erbjuder dig tre olika avtalsformer, allt för att du ska kunna få ut precis det ditt företag behöver av ett samarbete med oss.

  1. Avropsavtal. Avropsavtalet är vårt mest grundläggande avtal. Här arbetar vi utifrån ett ramavtal där vi tillsammans kommer överens om priser och tjänsteinnehåll.
  2. Abonnemangsavtal. Med ett abonnemangsavtal betalar du en fast summa per anställd och år. Detta är också avtalet där du får allra högst service. Exempelvis får du rabatterade priser på alla våra tjänster med 15 procent, snabbare tider, anslutning till en krisjour dygnet runt under årets alla dagar, och återkoppling på våra hälsokontroller utan extra kostnad. Denna avtalstyp är den vi rekommenderar, då den ger bäst förutsättningar för ett pågående samarbete oss och dig emellan.
  3. Småföretagarpaket. Småföretagarpaketet är för dig som har färre än 20 anställda, och även i detta avtal betalar du en summa per anställd och år. Avtalet bygger på att vi skräddarsyr ett paket med de tjänster just ditt företag behöver*, och vi kan garantera exempelvis läkartid samma dag om du ringer innan 8.30 och naprapattider inom 24 timmar.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer eller teckna ett avtal.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

* Samtalsstöd ingår inte i småföretagarpaketet.

Kontakta oss om det låter intressant. Hos oss kommer du alltid vara i centrum.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.