Beställningsportalen

Återgång i arbete

En helt ny, unik tjänst!

Återgång i arbete

Efter en sjukskrivning, vare sig den är kortare eller längre, kan det behövas stöd för att säkerställa att förutsättningarna för att återgå i arbetet ska vara så goda och hållbara som möjligt. Detta kan vi på Hela Företagshälsa stötta dig och dina medarbetare i.

Enligt vår erfarenhet är en öppen och ärlig kommunikation chef och medarbetare emellan en av de viktigaste förutsättningarna för en smidig återgång i arbete, likaså en öppenhet för nya tankesätt kring hur rehabiliteringsarbetet kan vara utformat. I det arbetet kan vi på Hela Företagshälsa vara en viktig tillgång, och vi kan bidra till att förhindra att medarbetaren återigen blir sjuk och återgår i en heltidssjukskrivning.

Vi har kontinuerlig kontakt med både chef och medarbetare under hela rehabiliteringsprocessen, både enskilt och tillsammans. Enskilt kommer vi fram till insatser som kan göras på egen hand av medarbetaren respektive chefen, och tillsammans kommer vi fram till hur medarbetarens förmåga kan höjas och vilka krav från arbetsgivaren som kan anpassas. Med vår expertis och erfarenhet kan vi se helheten och hjälpa er att göra en tydlig plan för att säkerställa en fungerande process för både medarbetare och chefer. Tjänsten ger också dig som arbetsgivare ekonomiskt stöd från Försäkringskassan.

I en rehabiliteringsprocess tillsammans med oss inleds arbetet tillsammans med vår rehabsamordnare, men hos oss finns också en närhet till alla professioner som kan behövas för en lyckad återgång i arbetet. Med andra ord kan du lita på att du är i trygga händer, och att vi kommer göra allt för att återgången i arbetet för just er kommer att vara både skonsamt och effektivt.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

Kontakta oss idag för att boka en tid för konsultation.

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.