Beställningsportalen

Samarbete

Så fungerar ett samarbete med oss

Vår målsättning är att skapa hälsosamma och hållbara arbetsplatser där inga medarbetare riskerar att skadas eller bli sjuka av sitt arbete. För att uppnå detta säger vår erfarenhet att det krävs ett löpande samarbete och kontinuerlig dialog mellan oss som företagshälsa och dig som beställare.

I en inledande fas av samarbetet kartlägger vi tillsammans era behov, och gör utifrån detta upp en kundplan där det tydligt framgår vad vi tillsammans ska fokusera på och vilka mätbara mål vi har att arbeta mot. Dessa kan vara allt från minskade sjuktal till förbättrade resultat i medarbetarundersökningar.

Under arbetets gång har vi en nära dialog med dig som kund, och det finns alltid utrymme för att anpassa våra insatser efter era behov och förutsättningar. I arbetet mot den bästa möjliga arbetsmiljön ser vi oss själva som er samarbetspartner och förlängda arm, och vet att vi uppnår bättre resultat tillsammans. Samtidigt har vi etablerade kanaler för att du som kund ska kunna uttrycka respons på våra insatser, positiva såväl som negativa, så att samarbetet utvecklas på bästa sätt.

Som kund får du självklart återkoppling på ett sätt som passar dig i slutet av varje uppdrag, men vi arbetar också med kvartalsrapporter där du får en tydlig, skriftlig uppdatering om hur arbetet går, och våra rekommendationer för att göra din arbetsplats mer hållbar.

Sammanfattningsvis kan vår arbetsmetod delas upp i följande tre delar:

  1. I den första delen analyserar vi arbetsplatsens förutsättningar, till exempel i form av organisatoriska strukturer, kollegiala relationer och olika hälsofaktorer.
  2. Den andra delen utgörs av sammanfattande rapporter av första delens resultat.
  3. I den tredje och avslutande delen får ditt företag väl avvägda, tydliga förslag på åtgärder och utvecklande arbetssätt.

Genom denna metod är vår högsta prioritet att du som kund får underlag och stöd i att utvecklas. Det är vårt sätt att vara en trygg och engagerad företagshälsa, där vi garanterar att både du och dina medarbetare känner er sedda.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, så berättar vi mer.

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.