Beställningsportalen

Föreläsningar

Föreläsningar

Hela Företagshälsa erbjuder flera olika föreläsningar som syftar till att främja hälsa och välmående både för chefer och anställda. Vårt utbud av föreläsningar omfattar ämnen som hälsofrämjande ledarskap, sömn och stresshantering. Vi strävar efter att ge praktiska verktyg och insikter som hjälper dig som deltagare att ta kontroll över din egen hälsa samtidigt som vi betonar företagets roll i att skapa en hälsosam arbetsmiljö.

Föreläsningar om ledarskap

En av våra populära föreläsningar är ”Hälsofrämjande ledarskap”, där vi fokuserar på hur chefer kan skapa en hälsofrämjande kultur och motivera medarbetarna att ta hand om sin hälsa. Dessutom diskuterar vi vilka åtgärder företaget kan vidta för att stödja och främja hälsa på arbetsplatsen.

Föreläsningar om sömn

Vi erbjuder också ett flertal föreläsningar om sömn, där vi ger dig som deltagare insikter om sömnens betydelse för hälsa och välbefinnande, samtidigt som vi delar effektiva strategier för att förbättra sömnkvaliteten. Vi fokuserar även på vikten av medveten vila och återhämtning som grund för en god sömn. Genom att ge praktiska tekniker och tips hjälper vi dig att förbättra din sömn och därmed öka din energi och produktivitet.

Föreläsningar om stress

I våra föreläsningar om stress och balans hjälper vi dig att identifiera stressfaktorer och ger dig verktyg för att hantera dem på ett hälsosamt sätt. Bland annat uppmärksammar vi den konstanta digitala uppkopplingens påverkan på stressnivåer och ger råd om hur du kan skapa balans och återhämtning i en uppkopplad vardag.

De flesta av våra föreläsningar varar mellan 1 och 1,5 timmar, vilket gör dem perfekta att integrera i arbetsdagen utan att ta för mycket tid i anspråk.

Utöver vårt befintliga utbud kan vi också skräddarsy föreläsningar som möter dina och ditt företags specifika behov och utmaningar. Till exempel föreläser vi om hälsa vid skiftarbete. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så ger vi dig mer än gärna information och hjälper dig att anpassa innehållet för att passa just er organisation.

Välkommen till Hela Företagshälsa!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, så berättar vi mer.

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.