Beställningsportalen

Företagshälsa

Hållbara medarbetare

Vi kan hjälpa dig med

Visselbslåsartjänst

Villelblåsartjänsen kan användas för att rapportera missförhlllanden som du inte fått del av i ett arbetsrelaterat sammanhang.

Rapporten ska gälla missförhållandens som d...

Chefshälsan

En helt ny, unik tjänst! Det kan vara ensamt på toppen. I jobbet att leda och utveckla en verksamhet, stimulera medarbetare och svara upp mot ägare är de lätt att glömma bort sig...

Teckna avtal

För dig som företagare är en nära samarbetspartner inom arbetsmiljöområdet en viktig faktor för att förebygga och hantera problem, och i utvecklingen av ditt företag...

Ergonomi

Ergonomi är läran om hur arbetsredskap och arbetsmiljö påverkar människan.
Belasningsskador är mycket vanliga och en återkommande orsak till sjukfrånvaro. Det är...

Återgång i arbete

Vad gör man när en anställds arbetsförmåga minskar? Eller hur får jag tillbaka en anställd som är sjukskriven? Hur hanterar…

Chefsstöd

Idag ställs det allt högre krav på dig som chef. En svår balansgång att hantera med krav och förväntningar från…

Företagshälsa

Vi är en engagerad och nära företagshälsovård. Vi är experter på ditt företags arbetsmiljö. Det inkluderar allt från råd och stöd i ditt företags olika processer till att hantera personalens ömma leder och muskler.

I vårt team har vi samlat specialister inom bl.a. läkarvård, arbetsmiljö, naprapati, individ- och organisationsstöd, hälsokontroller, ergonomi och träning. Genom detta unika helhetsgrepp får ert företag en komplett, trygg och effektiv företagshälsovård, oavsett vilka problem som dyker upp.

Aktuella utbildningar

Vi på Hela erbjuder dig utbildningar inom flera områden. Du kan beställa en företagsanpassad utbildning eller delta i olika öppna utbildningar. Utbildningarna bedrivs både digitalt och fysiskt antingen, i våra egna lokaler eller hos dig som kund.

Naprapati

Naprapaten förebygger, utreder och behandlar såväl akuta som kroniska problem i muskler och leder

Våra mottagningar

Behöver du stöd från oss eller vill du veta mer om hur Hela kan bidra till bättra hälsa? Du som privatperson är varmt välkommen att höra av dig. Klicka på den mottagning som är närmast dig för kontaktuppgifter.

Arbetsmiljöutbildning

Datum: 2/5, 3/5,9/5 och 10/5 (sista anmälningsdag 2023-04-25)

Tid: 08:30-12:00

Pris: 6000 kr exkl. moms/deltagare

Utbildare: Arbetsmiljöexperter