Sjukvård

Vaccinationer och körkortsintyg!

Privat sjukvård

Du är varmt välkommen att komma till oss för sjukvård som privatkund. Vi garanterar en personlig vård där vi alltid har tid för just dig, och väljer du privat vård hos oss undviker du dessutom de långa vårdköerna som ofta förekommer inom den offentliga sjukvården. Detta gör det möjligt för dig att snabbt få den vård och det stöd du behöver utan att behöva vänta länge.

Väljer du att komma till oss kan vi också garantera en kontinuitet som det är svårt att få någon annanstans. Du har din egen läkare, sjuksköterska, naprapat eller annan vårdgivare som tar hand om dig, vilket gör att du om du vill kan träffa samma person år efter år. Detta är en viktig del för att uppnå den personliga känsla vi vill säkerställa i alla led av vår verksamhet.

Det finns två sätt att söka vård hos oss som privatkund. Det ena är genom försäkringsbolagens sjukvårdsförsäkringar, där vi har avtal med de flesta aktörer på marknaden. Med andra ord ingår vård hos oss, inklusive samtalsstöd, i din försäkring om du har en sådan. Inom privatvård är Hela Privathälsa den enda aktören och leverantören av privat sjukvårdsförsäkring i Roslagen. Det andra sättet är att helt enkelt komma som privatpatient och själv betala för våra tjänster. Några av de tjänster vi erbjuder innefattar följande:

 • Naprapatbehandlingar, för till exempel rygg- och muskelvärk
 • Läkarundersökningar och -behandlingar, där exempelvis följande kan ingå:
  • Diagnostisering, behandling och inställning av medicinering för vanliga sjukdomar och tillstånd såsom högt blodtryck, utmattning, depression, sömnproblem, diabetes, höga blodfetter, ryggvärk, hjärt- och kärlsjukdomar och kol.
  • Olika typer av provtagning
  • Intyg av alla slag
  • Sjukskrivningar vid behov
 • Samtalsstöd
 • Hälsokontroller
 • Remisser till specialister
 • Vaccinering

Allt som görs på vårdcentralen kan vi göra för dig här, och vi kommer alltid göra vårt yttersta för att du ska få precis den hjälp du behöver.

Välkommen till Hela Privathälsa!

Kontakta oss idag för att boka en tid för konsultation.

Vanliga frågor

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare information, är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att ge dig den bästa privata sjukvårdstjänsten och svara på dina behov och frågor.

Ja, i de flesta fall gäller din privata sjukvårdsförsäkring hos oss. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag för att underlätta din vård.

Nej, högkostnadsskyddet gäller inte för vår privata sjukvårdstjänst.

Nej, frikortet gäller inte för våra privata sjukvårdstjänster.

Hos oss betalar du själv för varje tjänst individuellt. Priset kan variera beroende på vilken tjänst du behöver. Vi har inga vårdavtal som täcker kostnaden.

Tiden det tar att få ett besök kan variera beroende på vilken profession du vill boka tid hos, men vi strävar alltid efter att erbjuda snabba tider. Du kan förvänta dig att få en tid inom en vecka, och i många fall kan vi erbjuda samma dag eller dagen efter.

Nej, du behöver inte ha en remiss för att komma till oss. Du kan boka en tid direkt utan att behöva gå genom en annan vårdgivare.

Nej, vi erbjuder inte röntgenundersökningar. Däremot har vi diagnostiskt ultraljud för muskel- och ledproblem, vilket kan vara ett alternativ för vissa utredningar, och vi kan remittera dig vidare till röntgen vid behov.

Våra mottagningar

Hela Privathälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att främja din hälsa – på och utanför arbetsplatsen. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr våra tjänster efter dessa. Hos oss kan du vara säker på att du blir omhändertagen, och vi ser det som vårt uppdrag att ge dig det du behöver för en god hälsa.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler med vår passion för hälsa. Vi har idag två mottagningar: i Norrtälje och i Solna.