Intyg

Vaccinationer och körkortsintyg!

Intyg

Hela Privathälsa erbjuder alla typer av intyg du kan tänkas behöva, både som privatperson och som anställd. Detta är ett urval av de intyg vi erbjuder:

 • Sjöfartsintyg
 • Körkortsintyg/förnyelse av intyg för högre behörighet
 • Körkortsintyg för yrkesförare
 • Intyg för nattarbetare
 • Förstadagsintyg
 • Hälso- och friskintyg
 • Intyg till försäkringsbolag

Bredden av yrken som kan behöva intyg för sitt arbete är stor, och även som privatperson kan anledningarna till att du behöver ett intyg variera. Ett besök kan därför se olika ut beroende på vilket intyg du söker. Generellt sett genomgår du dock alltid ett läkarbesök, antingen med eller utan föregående besök hos sköterska. Alla behöver även fylla i en hälsodeklaration, och vi ser självklart till att relevanta tester och prover utförs.

Inför besöket är det viktigt att komma ihåg att ta med intygskravet och att boka besöket i god tid innan intyget behövs. När intyget behövs står oftast på intygskravet.

Efter läkarbesöket får du intyget direkt. Om möjligt skickar vi in intyget till rätt myndighet, eller så hjälper vi till med att registrera det på rätt ställe.

På Hela Privathälsa är du garanterad snabba tider, och vi har kompetens att utföra just det intyget du behöver.

Välkommen till Hela Privathälsa!

Boka tid för intyg

Vi utfärdar intyg för högre behörighet, sjöfart, utlandsarbete, försäkringar och adoption mm. Kostnaderna för ett intyg varierar från 1 030 kr till 1 400 kr beroende på hur omfattande det är.

Boka direkt online eller kontakta vår mottagning per mail eller telefon. När du bokar intyg ange vilken typ av intyg samt om det är något annat som vi behöver ta hänsyn till som t.ex. kronisk sjukdom. Använder ni glasögon så behöver vi veta styrkan på dessa för trafik intyg. Vi har standardintygen för trafik och sjöfart. Övriga intyg bör ni ta med er.

Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid.

Priser

 • Friskintyg och Körkortsintyg (B och M) 1 030 kr
 • Körkortsintyg högre behörighet (C, D och E) 1 050 kr
 • Sjöfartsintyg 1 050 kr

  (Vid påmönstring är priset 1 650 kr då inkl hörseltest.)

 • Omfattande intyg för tex försäkringar, adoption RING

Våra mottagningar

Hela Privathälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att främja din hälsa – på och utanför arbetsplatsen. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr våra tjänster efter dessa. Hos oss kan du vara säker på att du blir omhändertagen, och vi ser det som vårt uppdrag att ge dig det du behöver för en god hälsa.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler med vår passion för hälsa. Vi har idag två mottagningar: i Norrtälje och i Solna.