Samtalsstöd

Samtalsstöd

På Hela Privathälsa har vi lång erfarenhet av att erbjuda rådgivande, stödjande och bearbetande samtal till privatpersoner i olika skeden av livet och tillvaron. Oavsett vilken utmaning du står inför, är du välkommen till oss för att få hjälp och stöd. Vår breda kompetens gör att vi kan möta dig både i olika livskriser och när du upplever ett behov av personlig utveckling, oavsett vilket skede i livet du befinner dig i.

Samtalsstöd kan vara till nytta för alla, och det finns ingen tröskel för när det är rätt att söka hjälp. Genom att ta tag i små bekymmer i ett tidigt skede går det att förebygga sämre mående. Processen formas efter vad just du behöver, och du behöver varken ha förberett dig eller ha erfarenhet av samtalsterapi för att komma. Vi finns här för att ge dig det stöd du behöver och för att säkerställa att du får ut något värdefullt av varje samtal.

Kontakta oss idag för att boka en tid för konsultation.

Våra mottagningar

Hela Privathälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att främja din hälsa – på och utanför arbetsplatsen. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr våra tjänster efter dessa. Hos oss kan du vara säker på att du blir omhändertagen, och vi ser det som vårt uppdrag att ge dig det du behöver för en god hälsa.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler med vår passion för hälsa. Vi har idag två mottagningar: i Norrtälje och i Solna.