Om oss

HELAs arbetsmetodik

Om oss

Många känner oss först och främst som en företagshälsa, och mycket riktigt är ett arbete för hållbara arbetsplatser och en god arbetsmiljö därför en självklar kompetens hos oss. Dock har vi ett precis lika stort fokus på dig som privatperson. Vår vision är att vara ett privat vårdalternativ, där det personliga bemötandet och omhändertagandet står i fokus.

Hos oss kan du få hjälp med allt som primärvården kan erbjuda, vilket innebär att vi har en stor bredd av kompetent personal som du kan lita på. Du är dessutom garanterad att få träffa samma läkare, terapeut, naprapat eller vad det nu kan vara du behöver hjälp med, så länge du vill. Detta är en garanti som är svår att hitta någon annanstans, men som skapar en oersättlig trygghet och kontinuitet.

Vi vet också att vårdköerna ibland kan vara plågsamt långa, och att hjälp ofta behövs mer akut än vad som kan erbjudas i allmänvården. Vi på Hela Privathälsa erbjuder dig snabba tider, och hjälp i alla livets skeden.

Hela Privathälsa har många års erfarenhet av privatvård, och en stark lokal förankring i både Norrtälje och Solna. Många av våra kunder är särskilt nöjda med att vi alltid har en bredd av vaccin hemma, att vi kan erbjuda en mängd intyg, och att vi alltid har snabba naprapattider. För dig som har privat sjukvårdsförsäkring gäller dessutom den hos oss.

Välkommen till Hela Privathälsa!

Kontakta oss idag för att boka en tid för konsultation.

Våra mottagningar

Hela Privathälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att främja din hälsa – på och utanför arbetsplatsen. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr våra tjänster efter dessa. Hos oss kan du vara säker på att du blir omhändertagen, och vi ser det som vårt uppdrag att ge dig det du behöver för en god hälsa.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler med vår passion för hälsa. Vi har idag två mottagningar: i Norrtälje och i Solna.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar hälsa? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.