Beställningsportalen

HLR-utbildning

Hållbara medarbetare

HLR-utbildning

Vi erbjuder utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen, både för företag och privatpersoner. Denna kurs ger dig en praktisk och teoretisk grund som kan vara livsavgörande. Genom denna kurs kommer du att kunna säkerställa fria luftvägar, utföra hjärtkompressioner och hantera luftvägsstopp fram till dess att räddningstjänsten anländer. Dessutom kommer du att lära dig hur en hjärtstartare fungerar.

Kursen inkluderar även träning i att stoppa blödningar, hantera brännskador, och förebygga chock med mera. Inga förkunskaper krävs, och du kommer att få möjlighet att öva hjärt- och lungräddning på en egen övningsdocka. Detta är en heltäckande kurs som ger dig praktiska färdigheter och kunskap som kan vara avgörande i en nödsituation.

Kursen går att boka som grupp med upp till tio personer när det passar er, och kostar då 7 830 kr. Under hösten kommer det även finnas datum för öppna utbildningar med enstaka platser, som kostar 1 575 kr styck. Kursen tar tre timmar.

Anmälan: kontakt@hela.se

Våra mottagningar

Hela Företagshälsa har erbjudit företag och privatpersoner högkvalitativt arbete inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten på 1980-talet. Det har givit oss en ovärderlig kompetens och erfarenhet, som gör oss till en trygg partner för att hjälpa dig och ditt företag att frodas. Vi sätter dina behov i första rummet och skräddarsyr vårt samarbete efter dessa. I ett samarbete med oss kan du vara säker på att både hälsa och produktivitet för dig och dina anställda kommer att förbättras, vilket hjälper ditt företag att utvecklas i den takt du önskar.

Idag är vi både stolta och glada över att vår verksamhet växer, och att vi på så sätt får möjlighet att nå ut till fler företag med vår passion. Vi har idag tre mottagningar: i Norrtälje, Solna och Åkersberga.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och om hur vi kan bidra till en mer hållbar arbetsmiljö? Du är varmt välkommen att kontakta oss, antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller slå oss en signal på 0176-173 80, alternativt 08-121 588 00. Du är också alltid välkommen att besöka oss på någon av våra mottagningar.

Lämna aldrig lösenord eller kreditkortsuppgifter via detta formulär. Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.