Vaccination

TBE, resevaccin, bältros och Säsongsinfluensan!

Vi ber om ursäkt att det kommit ut en annons med felaktiga drop in tider, det som gäller är:

Torsdagar mellan 17.00-19.00 så är alla välkommen på vår Drop in och ta TBE-, säsongsinfluensa-, bältros,  och resevaccin. Vi vaccinerar även mot vattkoppor samt kikhosta vid graviditet.

Om du hellre vill boka tid så har vi öppet som vanligt mellan 8-17. Ring oss på 0176-173 80.

 

Hos oss finns alltid sittplatser i trivsam miljö. Vi bjuder på kaffe medan du väntar och för barnen har vi en liten korg med leksaker och barnböcker

 

Hela bedriver en komplett intyg- och vaccinationsmottagning med möjlighet till alla förekommande vaccinationsprogram inför din resa. Vi erbjuder dig även skydd mot influensan, TBE och andra sjukdomar.

Mottagningen går under varumärket Jolarkliniken efter att vi hösten 2014 förvärvat detta företag.

Till skillnad från många andra vaccinationsmottagningar har vi alltid en läkare på plats när vi vaccinerar. Allt för din säkerhets skull.

Om du vill skriva ut hälsodeklarationen innan du kommer till oss, så hittar du den här. Om du är omyndig, behöver en förälder skriva på innan ditt besök: VACCINATION frågeformulär PRIVATPERSON

I samarbete med Vaccinportalen har vi tagit fram de vanligaste frågorna inför vaccinering. Frågorna, som besvaras genom ett antal filmer, ger dig god information. Om du vill veta mer, är du hjärtligt välkommen att ringa oss.

Vaccination mot TBE

Nu vaknar fästingarna! Med värme och sol så vaknar fästingarna och det är dags att se över sitt skydd mot…

Visste du att:

  • Jolarkliniken numera är en del av Hela! Vi hjälper dig med alla förekommande vaccinationer.

  • Vi utför alla förekommande vaccinationer och intyg!