Vaccination

TBE och resevaccin!

Sommarstängt vecka 28-31!

På grund av den nu rådande situationen med Coronaviruset har vår drop-in mottagning stängt men vi planerar för återöppnande i höst. Du har dock möjlighet att boka tid dagtid mellan 8-16 måndag till fredag.

Har du symptom från övre luftvägarna har vi inte möjlighet att träffa dig i dagsläget då vi försöker bidra till att smittspridningen i Sverige hejdas.

Om du i stället vill boka tid är du välkommen att ringa oss, 0176-173 80.

Hos oss finns alltid sittplatser i trivsam miljö. Frukt och kaffe bjuder vi på medan du väntar och för barnen visar vi barnprogram på storskärm.

 

Hela bedriver en komplett intyg- och vaccinationsmottagning med möjlighet till alla förekommande vaccinationsprogram inför din resa. Vi erbjuder dig även skydd mot influensan, TBE och andra sjukdomar.

Mottagningen går under varumärket Jolarkliniken efter att vi hösten 2014 förvärvat detta företag.

 

Till skillnad från många andra vaccinationsmottagningar har vi alltid en läkare på plats när vi vaccinerar. Allt för din säkerhets skull.

Om du vill skriva ut hälsodeklarationen innan du kommer ut till oss, så hittar du den här. Om du är omyndig, behöver en förälder skriva på innan ditt besök: VACCINATION frågeformulär PRIVATPERSON

I samarbete med Vaccinportalen har vi tagit fram de vanligaste frågorna inför vaccinering. Frågorna, som besvaras genom ett antal filmer, ger dig god information. Om du vill veta mer, är du hjärtligt välkommen att ringa oss.

Vaccination mot TBE

Nu vaknar fästingarna! Med värme och sol så vaknar fästingarna och det är dags att se över sitt skydd mot…

Visste du att:

  • Vi utför alla förekommande vaccinationer och intyg!

  • Jolarkliniken numera är en del av Hela! Vi hjälper dig med alla förekommande vaccinationer.