Vaccination

TBE och resevaccin!

Drop-in för vaccinationer: tisdagar 16.30 – 18.30.

Om du i stället vill boka tid är du välkommen att ringa oss.

Hos oss finns alltid sittplatser i trivsam miljö. Frukt och kaffe bjuder vi på medan du väntar och för barnen visar vi barnprogram på storskärm.

 

Hela bedriver en komplett intyg- och vaccinationsmottagning med möjlighet till alla förekommande vaccinationsprogram inför din resa. Vi erbjuder dig även skydd mot influensan, TBE och andra sjukdomar.

Mottagningen går under varumärket Jolarkliniken efter att vi hösten 2014 förvärvat detta företag.

 

Till skillnad från många andra vaccinationsmottagningar har vi alltid en läkare på plats när vi vaccinerar. Allt för din säkerhets skull.

Om du vill skriva ut hälsodeklarationen innan du kommer ut till oss, så hittar du den här. Om du är omyndig, behöver en förälder skriva på innan ditt besök: VACCINATION frågeformulär PRIVATPERSON

I samarbete med Vaccinportalen har vi tagit fram de vanligaste frågorna inför vaccinering. Frågorna, som besvaras genom ett antal filmer, ger dig god information. Om du vill veta mer, är du hjärtligt välkommen att ringa oss. Klicka på frågorna nedan:

Hur smittar Hepatit A?   Var i världen finns Hepatit A?   Hur smittar Hepatit B?   Hepatit B i Sverige?

Jordenruntresa?   Mellanöstern?   Sydostasien?   Turkiet?  Rabies?

Komplicerad sjukdomsbild?   Kikhosta?   Varför så många sprutor?   Förkylning och vaccinationer?   Graviditet, amning och vaccinationer?   Hur länge skyddar min vaccination?

Resa i morgon?   Influensa?   Mässling/Röda hund/Påssjukan?   När ska jag vaccinera mig inför min resa?   TBE-vaccination?

Hur håller jag reda på mina vaccinationer?

Visste du att:

  • Vi utför alla förekommande vaccinationer och intyg?

  • Jolarkliniken numera är en del av Hela? Vi hjälper dig med alla förekommande vaccinationer.

  • Nu är fästingsäsongen här! Glöm inte påfyllnadsdoserna om du inte gjort detta. Hela hjälper dig med vaccinationen mot TBE! Hos oss finns alltid läkare på plats för din säkerhets skull och vi håller koll på ditt vaccinationsprogram. Drop-in mottagning på tisdagar 16.30-18.30. I övrigt kan du boka tid alla vardagar.